WILD ZERO. Jet Generation Lock´n´lool !!!


Aquesta ben bé podría ser una de les pelis de capçalera del blog... De fet, així és! Les meves entranyes es veuen obligades de tant en tant a revisar aquest mite modern passat de voltes del cine japonès. Wild Zero (Tetsuro Takeuchi-2000).
S´hem acudeixen pocs films que hagin osat utilitzar una barreja d´elements fantàstics de manera tant divertida i a un ritme tant frenètic sense semblar un caos de basura sèrie Z sols vàlid per a visionar en format "fast forward".
Trash en tota regla, però. Tot i que no deixa de ser una opinió personal, Wild Zero és el summum, una orgía de speedic fantàstic a ritme de punk rock distorsionat, on els zombies (menció especial al maquillatje!), ovnis, psicodelia apocalíptica, velocitat, mafia yakuza, horterísme kistch, motos i cotxes alucinògens, romanticísme i transexualitat, armes, humor i gore esquitxen sang i electricitat a la teva cara bocabadada sense parar.

Ace, un inocent rocker adolescent, seguidor acèrrim de Guitar Wolf, una formació de punk rock (autèntica! a revisar la seva discografía, que hauría de ser imprescindible per a qualsevol amant del punk rock ramonià, recomanables els seus treballs Jet Generation, Ufo Romantics o Planet of the Wolves, plens d´humor, actitud de garatje i distorsió) es veu inmers en un altercat entre els mateixos Guitar Wolf i el propietari del local on han actuat, un mafiòs veritablement tarat i perillòs que eleva a la màxima potencia l´etiqueta d´hortera (pantalonets marca paquet realment irritables).
A partir d´aquesta trobada, es marca una relació entre Wolf i Ace que va més enllà de la simple amistat, els valors del veritable Rock´n´roll sempre perduraràn! I Wolf passa a convertir-se en una mena de super heroi rocker imbatible que ajudarà a Ace en les difícils situacions futures on es veu inmers, que inclouen Zombies, Ovnis i ... desicions transcendentals per Ace, que s´enamora perdudament de Tobio, una dolça i fràgil noieta amb sorpresa final inclosa...
I n´hi ha prou amb el trailer per fer-se una idea:
Tothom hauría de tenir-ho molt present: Lock´n´loool !!!!


Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

John Carpenter: Inclassificable cas Sci-Fi Western

John Carpenter III. Mestre de sèrie B consolidat.

TIDELAND, Terry Gilliam: Extrany romanticisme oníric